Novosti / Objavljeno: 12.11.2020.

Odgođena premijera Labuđeg jezera

Odgođena premijera Labuđeg jezera

 

Poštovana publiko,

Premijera Labuđeg jezera koja je bila najavljena za subotu, 14. studenoga je odgođena radi nepovoljne epidemiološke situacije. 

Hrvatsko narodno kazalište Split odlučilo je, radi zaštite zdravlja publike i ostalih članova kazališta, odgoditi sve izvedbe predstave Labuđe jezero. Poznati bijeli balet u suvremenoj viziji portugalskog koreografa Daniela Cardosa trebao je svoju praizvedbu imati u subotu, 14. studenoga u 20 sati na velikoj sceni HNK Split. 

Ovisno o daljnjem razvoju situacije te o epidemiološkoj slici, Uprava će odlučiti o novim terminima Labuđeg jezera o kojima ćemo javnost pravovremeno informirati. Redovni program kazališta nastavlja se u srijedu, 18. studenoga s predstavom Priče iz Vukovara s kojom ćemo obilježiti Dan sjećanja na žrtvu Vukovara, te s predstavom Lepurica koja će na velikoj sceni igrati u petak, 20. studenoga.

Za sve dodatne informacije o rezerviranim i kupljenim ulaznicama za odgođene programe moguće je kontaktirati Ured prodaje ( tel. 021 347 377, 021 306 915; prodaja@hnk-split.hr) te blagajnu HNK Split (tel. 021 306 908; blagajna@hnk-split.hr).

 

Uprava Hrvatskog narodnog kazališta Split

12. studenoga 2020.