Novosti / Objavljeno: 19.11.2020.

Odgođen program za Noć kazališta

Odgođen program za Noć kazališta

Hrvatsko narodno kazalište Split zbog novonastale epidemiološke situacije, a u svrhu prevencije i zaštite zdravlja publike i umjetničkog ansambla odgađa program za Noć kazališta u sklopu kojega je u subotu trebao biti održan obilazak kazališta kao i predstave Petar i Vuk i Lepurica. Iz navedenog razloga odgođena je i izvedba predstave Lepurica koja je trebala igrati na velikoj sceni u petak, 20. studenoga. 

Sezona u HNK Split nastavlja se od sljedećeg tjedna, a prema objavljenom rasporedu. Žalimo što smo morali odgoditi program za Noć kazališta, ali briga za zdravlje naše publike i zaposlenika na prvom nam je mjestu. Ovisno o daljnjem razvoju situacije te o epidemiološkoj slici, Uprava će odlučiti o novim terminima odgođenih programa o kojima ćemo javnost pravovremeno informirati. 

Vjerujemo da naša publika dobro razumije razloge ove odluke, do kojih je došlo zbog strogog pridržavanja epidemioloških mjera, i da će nastaviti posjećivati naše predstave u epidemiološki sigurnom okruženju kazališta.

Za sve dodatne informacije o rezerviranim i kupljenim ulaznicama za odgođene programe moguće je kontaktirati Ured prodaje ( tel. 021 347 377, 021 306 915; prodaja@hnk-split.hr) te blagajnu HNK Split (tel. 021 306 908; blagajna@hnk-split.hr).