Novosti / Objavljeno: 15.12.2020.

Bambina nominirana u tri kategorije za Zlatni Studio 2021.

Bambina nominirana u tri kategorije za Zlatni Studio 2021.

 

Pod motom „Najbolji biraju najbolje”, nagradu najstarijeg televizijskog tjednika dodjeljuju čitatelji, a za Zlatni Studio konkuriraju najbolja ostvarenja i osobe po kategorijama za djela ostvarena u razdoblju od 11. prosinca 2020. do početka siječnja 2021.

Hrvatsko narodno kazalište Split s hit predstavom Bambina konkurira u tri od četiri kazališne kategorije: najbolja kazališna predstava, najbolja ženska kazališna uloga i najbolja muška kazališna uloga. Mjuzikl Ane Tonković Dolenčić i Nene Belana u ovogodišnjoj je konkurenciji za najbolju predstavu, a nominaciju za najbolju žensku ulogu dobila je nacionalna dramska prvakinja Ksenija Prohaska za ulogu Perine Šetko, dok je Giuliano Đanić oduševio žiri u ulozi Vedrana Balunka, direktora brodogradilišta. 

Žiri, sastavljen od televizijskih, filmskih, radijskih, kazališnih i glazbenih profesionalaca, nominirao je pet najboljih ostvarenja ili osoba u svakoj od ukupno 19 kategorija, držeći se pri svom odabiru kriterija kvalitete, originalnosti, rezultata, ali i popularnosti kod publike. Glasanje se održava u dva kruga, a dobitnici nagrade bit će poznati 20. veljače na dodjeli nagrada koju ću tradicionalno prenositi HRT.

 

Za Bambinu možete glasati OVDJE

Tagovi: Bambina, Zlatni Studio 2021