Novosti / Objavljeno: 21.10.2016.

Otvorena pretplata

Otvorena pretplata

Upis Otvorene pretplate, pretplatničkog ciklusa namijenjenog redovitim posjetiteljima kazališta koji na taj način mogu ostvariti značajne popuste započinje u ponedjeljak 24. listopada.

Za razliku od ostalih pretplatničkih ciklusa splitskog kazališta, kupovinom kupona Otvorene pretplate pretplatnik ne kupuje određeno mjesto za unaprijed definirane naslove, već stiče pravo na kupovinu ulaznica za deset predstava po vlastitom izboru tijekom kazališne sezone po znatno povoljnijim uvjetima nego u slobodnoj prodaji.
Cijena jednog pretplatničkog kupona je 200 kuna, a na njemu je deset odrezaka. Svaki odrezak omogućava kupovinu jedne ulaznice na dan izvedbe po cijeni od deset kuna i to neovisno o kategoriji sjedala. Pretplata vrijedi za sve izvedbe osim za premijerne i gostujuće, te izvedbe Božićnog i Novogodišnjeg koncerta. No, i za te predstave pretplatnici ostvaruju popust od 20% uz predočenje pretplatničkog kupona. 
Kuponi Otvorene pretplate mogu se kupiti na blagajni HNK Split čije je radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 9 – 20h, a subotom od 9 -12h, te od 18 20h.
Cijena Otvorene pretplate za studente je 100 kuna.