Sretan rođendan, Arsene!
Koncert
Zoran pjeva Arsena

Sretan rođendan, Arsene!

 

Zoran Predin & Damir Kukuruzović (Django Group) sa specijalnim gostom Matijom Dedićem nastupaju na Sustipanu pod nazivom Zoran pjeva Arsena, u sklopu programa Split so(u)l –malo čarolije za dušu! Koncert počinje u 21 sat.

Sretan rođendan, Arsene!

 

Zoran Predin odabrao je dvanaest pjesama koje su snimljene u gypsy swing aranžmanima, a njegova dugogodišnja suradnja s Damirom Kukuruzovićem i njegovim Django Group omogućila mu je da svoju ideju ostvari na najbolji mogući način. U novim aranžmanima violinista Bruna Urlića i Zorana Predina, Arsenovi klasici poput Kuća pored mora, Moderato Canatbile, Ni ti, ni ja, Imenom sam tvojim zvaoPamtim samo sretne dane dobile su novo ruho koje će sasvim sigurno podjednako oduševiti Arsenovu i Predinovu publiku, ali i sve one koji vole Leonarda Cohena i Vaya con Dios. Na četiri pjesme gost je Matija Dedić, slavni pijanist koji je svojim glazbenim umijećem ovim pjesmama dao potrebnu autentičnost i s kojim Predin zajedno stoji iza albuma “Tragovi u sjeti” i “Tragovi u sjeti 2”. Upravo će Matija Dedić biti specijalni gost na sustipanskoj pozornici. 

Predinov album Zoran pjeva Arsena, s kojim slavi 40. godina karijere, 28. srpnja na Sustipanu također će obilježiti i Arsenov rođendan.

Koncert počinje u 21 sat i održava se u sklopu programa „Split So(u)l“-malo čarolije za dušu koji je osmišljen i pokrenut u suradnji HNK Split i tvrtke Music Time.