Predstave / Other Objavljeno: 5/3/2022

Blizanačke Duše

Blizanačke Duše

O romanu 

Roman Blizanačke Duše suptilno nas odvodi u tajne postojanja, a u svojoj srži sadrži odgovore na neka od najvažnijih životnih pitanja. 

Što je sloboda? 

Što je istina? 

Koja je najvažnija odluka u životu? 

Što je ljubav? 

I tko sam to ja?

Pisan iz najdublje inspiracije, tankoćutnim perom duše koja promatra svijet iz drugog ugla, kroz prizmu slojevitog, gotovo magičnog iskustva i duboke unutarnje istine, ovo nas djelo vodi u predjele svijesti gdje se bude drevna znanja i naše autentično biće. Roman prati duše i iskustva glavnih likova: Zvijezde, Tragača, Sreće, Beskraja, Zena i Učitelja koji su povezani brojnim sinkronicitetima i navode čitatelja da se ozrcali u svakome od njih. 

 

Marina Papec rodila se i odrasla u Zagrebu. Diplomirala je germanistiku i opću lingvistiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te godinama radila kao profesorica i prevoditeljica. Bavila se između ostalog i književnim prevođenjem, od čega je posljednje prevela novo izdanje poznatog romana Heidi, švicarske autorice Johanne Spyri. Od ostalih je uloga također i spisateljica, kreatorica duhovnih radionica i puta na kojem spoznajemo sebe, osnivačica Škole svjesnog življenja, transformacijsko-spiritualna učiteljica, mama trojice dječaka, supruga, prijateljica, terapeut za dušu i još mnogo toga. Njena se istinska priroda možda ipak najviše spoznaje kroz pisanje. Tu postaje kanal za inspiraciju koja kao da dolazi iz nekog drugog izvora i duboko otvara srca. 

Osim romana Blizanačke Duše, čitateljskoj se publici već predstavila svojim prvim romanom: Šaptač Snova. Živi i radi u Zagrebu, a dom joj je cijeli Svemir.